• HIP-HP940 Hervulbare inktpatronen voor  HP940..

HIP-HP940

Hervulbare  Inktpatronen voor HP940

Deze inktpatronen zijn eenvoudig te vullen. Voor dat u de inktpatronen in de printer kunt plaatsen dient u de chip van de oude inktpatronen om te zetten naar de hervulbare .
Dan wordt printen weer leuk. Betaalbaar printen met hervulbare inktpatronen in uw printer.

Inhoud van de verpakking: 4 lege inktpatrone. 1x Black, Cyan, Magenta, Yellow inktpatroon, leeg zonder inkt

Let op!! voor u deze inktpatronen kunt gebruiken dient u eerst de chip van de oude lege inktpatroon overgezet worden naar de hervulbare inktpatroon. Dan pas kunt u gebruik maken van het voordeel van printen met XXL veel inkt en eenvoudig hervulbare inktpatronen.

(Dit is een bestelartikel, levertijd 5-10 werkdagen)


Deze inktpatronen vervangen de HP inktpatronen HP940

U dient als u deze set aanschaft ook de set in zijn geheel gebruiken en niet in combinatie met andere patronen. Origineel of imitatie maakt geen onderscheid.
Fill In inktatronen voor HP 940 - Zijn eenvoudig te vullen ten opzicht van  originele of imitatie patronen!

Gevult worden deze  inktpatronen voor HP 940 via het bovenste vulgaatje. Verwijderd u hiervoor eenvoudig het gekleurde dopje en vul de inktpatroon met de hierboven vermelde maximale hoeveelheid Vervolgens drukt u het dopje weer terug om het gaatje weer af te sluiten.
Vervolgens als u wilt printen dient u het 2e dopje aan de bovenkant te verwijderen,  (naast de vermelding "air" voor lucht ). Zo ontstaat er tijdens het printen geen vacuum waardoor een goede inkttoevoer naar de printkop zou worden verhinderde en loopt de inkt uit de patroon beter door.  .

Let wel steeds tijdens het printen op of er nog voldoende inkt in de inktpatroon zit.. Doordat de patroon doorzichtig is zal dit duidelijk zichtbaar zijn.

De minimum niveau's liggen iets boven de minima die origineel wordt gebruikt.

Als u  de inkt stand goed  in de gaten houd, zodat u niet gaat printen met lege inktpatronen dan zorgt u voor  een optimale bescherming van de printkop. Printen met een lege inktpatroon kan funest zijn v oor de printkoppen van uw printer.

Wij raden u aan om inkt te gebruiken die is afgestemd, speciaal gemaakt is voor gebruik in de HP 940, C4906A, C4907A, C4908A, C4909A inktpatronen! Slechte of verkeerde, goedkope universele inkten of andere inkten die voor andere inktpatronen gefabriceerd zijn kunnen dusdanig slecht uitwerken op de kwaliteit van de printkoppen van uw printer.Verkeerde inkt kan ook funest zijn voor de printkoppen van uw printer.

Dieses Produkt ist kein Produkt des Druckerherstellers HP. Alle Hersteller und Markennamen dienen nur zur Kenntlichmachung der Kompatibilität und sind Eigentum der jeweiligen Rechteinhaber.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HIP-HP940 Hervulbare inktpatronen voor HP940..

  • € 19,95

  • Excl. BTW: € 16,49

Wat kunt u aan verzendkosten verwachten

Brievenbuspost

  • Verzenden brievenbuspost € 4.25

Pakketpost verzenden met:

  • GLS tot 15 euro €6,95
  • GLS vanaf 15 euro €5,95
  • DHL € 5.95
  • PostNL € 7,95.

Tags: hp940 hp940xl

//-->